Eindelijk gaan we van start! Met GATHER Beta…

Eindelijk gaan we van start! Met GATHER Beta…

Na maanden van wachten op antwoord en het uitblijven van duidelijkheid van de Provincie Noord Holland hebben we besloten om tijdelijk een andere pand te huren en “Live” te gaan.  Tijdens dé shopping maanden van het jaar oktober, november, december en januari, geven we een “sneak preview” van ons innovatieve retailconcept op de Kruisweg 68B in Haarlem. Op de hoek met de Parklaan, vlak bij het Centraal station van Haarlem hebben we een prachtig pand kunnen huren.

De locatie is echt te gek. Voor diegene die bekend is in Haarlem het is aan de zogenaamde “Rode Loper” – de wandelroute van het station naar de binnenstad en terug. Een heerlijk lichte zichtlocatie aan een zeer drukke straat met veel etalage ruimte.

Met GATHER beta kunnen we zowel de merken – onze creatieve entrepreneurs en “makers” – als de Haarlemmers en toeristen laten kennismaken met GATHER. Hoewel de ruimte een stuk kleiner is gaan we er voor zorgen dat het een goede afspiegeling geeft van het totaalconcept. Dus naast een mix & match van mode, design, interieur, gifts, accessoires en andere gave lifestyle producten, ook (mini) events, een startup podium en natuurlijk verse koffie en ander heerlijks!

Deze merken ga je zeker bij ons ontdekken:

Mim-pi
New Tailor
Jake Fischer
Blei-Ji Boots
Arp Design
Stories Official
Place Du Soleil
Two-o
Dog With A Mission
Dreamkey
Renske Versluijs

Cheaque
By Mother Nature

Ben jij een maker, creatieve entrepeneur, designer of kunstenaar en zoek je een mooi podium? team up with GATHER! en bel ons of stuur een mailtje naar join@thisisgather.nl. Of kom gezellig op de koffie en ervaar het zelf.

Lets Gather!

1 Comment

  • Paul Spijke

    27.02.2016 at 15:36 Beantwoorden

    Zijn die gave truien c.q. t-shirts met quasi Franse opschriften ook te koop, of worden ze alleen tetoongesteld? En zo ja, wat is de prijs?

Post a Comment

12 − 10 =