V&D Haarlem… “Game On!”

V&D Haarlem… “Game On!”

Afgelopen woensdag heeft GATHER de sleutel van V&D Haarlem Centrum ontvangen. ‘s Middags was al de eerste bijeenkomst van geïnteresseerde makers, merken en betrokken vrijwilligers. En uiterlijk 1 juli gaat GATHER open.

 

IMG_0919

 

Hoe ga je in die korte tijd die er rest dit desolate gebouw omtoveren tot een inspirerende ontmoetingsplek en hotspot. Een plek waar je verbaasd en verwonderd wordt. Waar hoogwaardige producten op een stijlvolle manier gepresenteerd worden. Waar je kunt voelen, ruiken en proeven. In contact kunt treden met de makers. Hun verhaal horen. Waar ontworpen en gemaakt wordt. Handwerk en 3D geprint. Waar debatten, workshops en exposities plaats vinden. Waar je onder het genot van een hapje en drankje ervaringen deelt.

 

Waar een sfeer en dynamiek heerst die recht doet aan de kwaliteit die collectioneur en stylist Bernice Bartling voor ogen heeft en de vrolijke en energieke schetsen van ontwerpers Barry de Bruin, Kim De Groot enMaarten Brandenburg hebben bedacht? Dat is de enorme uitdaging waar we nu voor staan.

 

IMG_0920

 

Maar de opkomst was groot. We zijn nu met veel. Samen, met elkaar, zetten we onze schouders eronder. Gaan we er iets bijzonders van maken. Iets dat een voorproefje is van dat waar Gather over 3 jaar wil staan: een warenhuis van internationale allure, gevestigd in een iconisch gebouw, dat mensen van over de hele wereld naar Haarlem trekt. Dat één groot podium is waar de top van de nieuwe kleinschalige maakindustrie kan schitteren. Waar nieuwe merken en labels, jonge ontwerpers, creatieve ambachtslieden en innovatie horeca-concepten zichzelf presenteren, reputatie en merkbekendheid gaan verwerven.

 

Spreekt onze visie en missie jou aan meldt je aan: join@thisisgather.nl 

of kom naar de volgende Gather Meetup: http://meetu.ps/c/2Knpk/xb5w0/f

 

www.thisisgather.nl
www.facebook.com/thisisgather

2 Comments

 • Eric Mertens

  16.06.2016 at 11:54 Beantwoorden

  Ik had al een mailtje geschreven.
  Meubelmaker in Amsterdam, ik maak ook vrij werk.

  Mvrgr, Eric

  • danny van heusden

   19.06.2016 at 19:06 Beantwoorden

   Hoi Eric, dank voor je bericht. Mail inmiddels gezien en we nemen morgen contact op. fijne avond. Danny

Post a Comment

vier × 1 =