GATHER Bèta… EEN MAAND VERDER

GATHER Bèta… EEN MAAND VERDER

Wat een heftige maar vooral fantastische maand is dit geweest. Na maanden van stilstand de “Pop Up knoop” doorgehakt en 1 oktober van start gegaan op een tijdelijke locatie aan de Kruisweg: GATHER Bèta is een feit.

De opening was top, de reacties zijn veelbelovend.

Het is fijn om eindelijk LIVE te gaan en het concept van papier af nu door te ontwikkelen. Te leren, bij te schaven door te DOEN!

Makers en enthousiaste volgers te kunnen ontvangen en samen een kop koffie drinken. Uit onze “ eigen” Marzocco machine. Ze de sfeer, de aanpak en toegevoegde waarde van GATHER te laten voelen en ervaren. Relaties op te bouwen. Met succes!

Nieuwe creatieve ondernemers hebben zich aangemeld. Het eerste event staat gepland: de starters bijeenkomst van onze partner Rabobank Haarlem eo. En hoewel de Kruisweg (nog) niet een echte winkelstraat is, worden er ook al de nodige producten verkocht. Met als topper de OU LE WAPPEUR truien van Cheaque. De eerste hit is een feit 😉

Kortom we zijn blij met deze tussenstap. En nu doorgroeien. Naar een grotere locatie. Met meer makers en merken. Meer ruimte voor horeca en events. Wat ons betreft op het Houtplein. Dat is en blijft voor ons nog steeds dé locatie.

No Comments

Post a Comment

drie − twee =