Kunstlijn 2016 opent feestelijk met diner, live muziek én Balmasqué bij Gather

Kunstlijn 2016 opent feestelijk met diner, live muziek én Balmasqué bij Gather

Op vrijdagavond 4 november geeft voorzitter Joke Breemouer in de Vishal het officiële startschot voor een bruisend weekend vol hedendaagse kunst en cultuur, de Kunstlijn 2016. Ook Gather is een van de locaties waar prachtig werk te bewonderen valt. Een groot aantal studenten van de Rietveld Academie presenteren hun eindexamen werk zoals Nina Anderson, Merel Bernhardt, Anouk Sofie Buntsma, Thijs van Geloven, Marte van Haaster, Myrthe van Hardeveld, Iris de Jong, Hans Jonker, Anton Karlsson, Jungmin Lee, Didi Lehnhausen, Taro Lennaerts, Milena Naef, Pierre-Clement Niviere, Anja Cecilie Petersn, Waly Seck, Mayra Sergio, Sjoerd Schunselaar, Iza Stepska, Elzbiets Szota, Gidion Vork e.a.

 

Daarna gaat de Nacht van de Kunst van start, waar een groot aantal locaties in de binnenstad hun deuren alvast openstellen voor publiek. Bij Gather is er al vanaf 18.00 live muziek en een borrel. Aansluitend is er rond 19.30 de mogelijkheid om een hapje te eten. Kaarten bestel je hier (max 50 plaatsen)

 

We sluiten de avond feestelijk af met een gemaskerd bal bij Gather (voormalige V&D)! Het Kunstlijn masker is het entreebewijs, te verkrijgen tijdens de opening in de Vishal of aan de deur bij Gather. Mis het niet!

 

No Comments

Post a Comment

9 + zestien =