Your event @ Gather

Your event @ Gather

Inmiddels vinden steeds meer bedrijven, instellingen en organisaties de weg naar Gather in het voormalige V&D pand in de Grote Houtstraat in Haarlem. Zo verzorgden we voor het Frans Hals museum en de gemeente Haarlem een aantal bijzondere vergaderingen inclusief lunch, was de directie van T-Mobile Nederland te gast voor een inspiratiesessie met diner, ontvingen we de redactie van LINDAtv met een diner op maat tijdens hun afdeling uitje en waren we gastheer voor de ledenbijeenkomst van de Rabobank.

 

 

sfeer4

 

In augustus heeft er bij Gather een bijzonder event plaats gevonden. Microsoft Nederland had Gather uitgekozen als locatie en partner voor haar Summer Fit Event. In 4 dagen tijd kwamen er bijna 600 medewerkers uit verschillende lagen van de organisatie inspiratie tanken. En waar kan dat beter op een plek die synoniem staat voor de oude retail en waar nu een nieuw retail initiatief vorm krijgt.

 

 

PK Podiumview_MS

DSC_0338breakout sessie groep 2

DSC_0302 bezoekers 4

Fotografie: Petra Kroon

 

In het souterrain vond de ontvangst plaats en werden een aantal plenaire presentaties gegeven. Na de pauze werd er boven, tussen de ateliers en product presentaties, in groepen Brainstorm sessies  gehouden. Hierbij werden de deelnemers aangenaam verrast door makers , bijvoorbeeld met een ijsproeverij of een demonstratie keramiek en 3D printen. Een impressie gemaakt door student Mattijs Wentinck

 

Hoge kelder1

Fotografie: Natasje Wagner

Fotografie: Gather

 

Maar ook cultuur krijgt alle ruimte zoals een boekpresentatie, singer/songwriter avonden en in november waren we gastheer van de Kunstlijn 2016. Een 20-tal Rietveld studenten presenteerden in het souterrain prachtig eindexamenwerk. Tijdens de Kunstlijn waren ook de dansers van Dance in Art te gast en gaven een aantal indrukwekkende optredens. Maar ook voor bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere persoonlijke events kun je ons benaderen en denken we graag mee om er een onvergetelijke happening van te maken. Nog niet gek genoeg? Kom dan eens naar een Drone race of een van de Segway instructie dagen in het souterrain van het voormalige V&D pand.

 

Interesse: hello@thisisgather.nl of bel 06-53337004

 

 

UB_JaapKroon5 DSCF1612

Singer Songwriter “huiskamer” optreden bij de Gather Uiltje bar – Fotografie: Jaap Kroon

 

MVLage kelder_archief

De “Lage kelder” heeft een heel eigen sfeer en leent zich uitstekend voor escape games en fotoshorts – Fotografie: Merlijn Viersma

 

 

No Comments

Post a Comment

achttien − 13 =