Onze wens voor 2017

Onze wens voor 2017

Weer een nieuw jaar waarmee we alweer een derde grote ronde van ontwikkeling ingaan met Gather. Een nieuw jaar waarin we weer allemaal nieuwe kansen willen grijpen. Want in 2016 hebben we ook geen moment stilgestaan en zijn er een hoop bijzondere dingen samengekomen bij Gather. Met name geweldige mensen. Jullie!
Met veel plezier kijken we terug op 2016: alle geweldige en originele events die hebben plaatsgevonden, alle makers en partners die zich hebben aangesloten bij de beweging van Gather en alle bezoekers die zich bij ons hebben verwonderd. Dat geeft ons vertrouwen voor een mooi nieuw jaar.

 

 

Nieuwe dingen proberen

Bij Gather staan de deuren wagenwijd open voor nieuwe dingen, en dat zal ook altijd zo blijven. Iedereen is welkom met leuke ideeën en goede energie. Gather leent zich als een decor voor alles dat échte aandacht verdient, maar ook dat kan vanalles zijn.

Van verjaardag tot symposium, van Segway tour tot modeshow en van personeelsfeest tot productpresentatie; we hebben al veel geweldige events mogen hosten in 2016. En met heel veel plezier. De Digital Transformation Days van Microsoft, De avond van het Nieuwe Financieren van de Rabobank en Thirsty Friday werden georganiseerd bij Gather. Evenementen van de Gemeente Haarlem, LINDA tv en T-Mobile hebben hier plaatsgevonden. Dank allen dat we mochten delen in jullie avontuurlijke geest!

We hopen natuurlijk ook in 2017 dat mooie partijen hun weg naar Gather weten te vinden.

 

 

Als alles samenkomt

Alle ontwikkelingen en mooie avonturen waren niet mogelijk geweest zonder alle steun die Gather krijgt. We zijn dankbaar dat het gedachtegoed omarmd en gedragen wordt: Gather is iets groters dan een warenhuis met leuke spullen. Gather heeft impact. Het is een plek waar relevante maatschappelijke thema’s van vandaag de dag samenkomen: sociaal kapitaal, de circulaire economie en samenwerken&delen. Want wie niet kan delen, kan niet vermenigvuldigen. Het is mooi om daar iedere dag getuige van te zijn.
Onze wens voor 2017 is dat er nog veel meer mooie avonturen, verhalen, en dromen zich zullen verzamelen bij Gather. Come to Gather, ook in 2017!

 

 

No Comments

Post a Comment

twaalf + 7 =