Gather te gast op Bordersessions 2017 in Den Haag

Gather te gast op Bordersessions 2017 in Den Haag

De uitnodiging van Anja Overdiek van de Haagse Hogeschool om samen met Holzmarkt Berlin een presentatie te geven op Bodersessions 2017 komt als geroepen en past perfect in de groeifase van Gather.  

Al geruime tijd zijn wij in gesprek met de gemeente Haarlem en Den Haag. Zij hebben belangstelling voor ons experiment en volgen de ontwikkelingen op de voet. Vanuit retail innovatie oogpunt maar zeker ook vanuit de interesse voor het onderliggende ecosysteem. Want alles wat we bij GATHER doen is gebasseerd op samenwerken en delen. Een zelfsturende community waar geld verdienen en sociaal kapitaal doneren hand in hand gaan.

Dat is misschien wel het meest innovatieve aan het experiment dat we met elkaar aan zijn gegaan. En de brandstof voor de passie waarmee we met onze visie, missie en ambitie aan de slag zijn gegaan.

Samen de stad leuker maken!

We doen dat door een plek te creëren waar het bruist van de creativiteit en ondernemerschap. Een broedplaats waar makers en bezoekers met elkaar in gesprek gaan. Technologie, kunst/ambacht, onderwijs, cultuur en wetenschap samen experimenteren. Waar nieuwe innovaties en initiatieven ontstaan. Die uitwaaieren over de stad, de MRA en ver daarbuiten bezoekers aantrekken.

Dat dit branche overstijgend is blijkt ondermeer uit het feit dat er steeds meer zelfstandige specialisten, organisaties en instellingen aanhaken.

Sinds juli 2016 zijn we als popup event in de oude V&D Haarlem gestart. Nu is het de tijd om door te groeien en te landen op een nieuwe, vaste locatie verder. Wat ons betreft in Haarlem. Samen met de gemeente en andere stakeholders.

De presentatie en Meetup tijdens de Bordersessions geven ons de mogelijkheid om het bredere perspectief te laten zien. Gather als coöperatie van en podium voor de makers én ecosysteem en broedplaats van sociale innovatie en ondernemerschap

Herken je jezelf in deze visie en ambitie, kom dan langs op 29 juni en ontdek en discussier mee tijdens de presentatie  “subcultural nomads change a city”

 

No Comments

Post a Comment

zeventien − twee =