Gezocht Portret fotografen

Gezocht Portret fotografen

We zijn opzoek naar portret fotografen die met ons avontuur mee willen doen. Die mee willen helpen om iets bijzonders in beweging te zetten. Het leuk vindt een daad te stellen.

 

Zeer binnenkort wil Gather haar deuren openen als Pop Up warenhuis in  het voormalige V&D Pand.  We vragen niet alleen de deelnemers ons te helpen dit avontuur met elkaar te realiseren. We willen ook de crowd er bij betrekken. Hen te vragen de  handen uit de mouwen te steken. Met elkaar samen te werken. 

 

Bijvoorbeeld door een Clean Up Meet Up te organiseren. Het publiek die ons initiatief een warm hart toe draagt vragen wij een bijdrage te doen. In dit geval een bijdrage in hun tijd en inzet. Al deze vrijwilligers willen wij graag portretteren en een plekje geven in de Pop Up shop.  Een mooi portret van zichzelf als dank voor hun inzet. 

 

Bij de presentatie in de winkel wordt vanzelfsprekend vermeld wie de fotograaf is. Daarnaast zijn er plannen om een veiling te organiseren waar we een aantal geselecteerde foto’s kunnen veilen. 

 

Dus met Gather doe je mee als je met andere mensen die op dezelfde manier in het leven staan samen wilt werken. Relevant wil zijn en een bijdrage wil leveren aan een mooiere wereld. Wil investeren in jezelf en/of je merk. Het lef hebt om aan zoiets groots mee te doen.

 

Meer willen weten? Stuur ons een mailtje naar join@thisisgather.nl

12 Comments

 • Bernadette Zevenhuizen

  06.06.2016 at 18:11 Beantwoorden

  En wat kan de fotograaf berekenen voor zijn/haar uren ?

  • danny van heusden

   07.06.2016 at 09:21 Beantwoorden

   Hoi Bernadette, dank voor je bericht. De pop up van Gather in het oude V&D pand wordt volledig op vrijwillige basis gerealiseerd. Samen werken, delen en plezier hebben. En donaties in allerlei vormen, van tijd, materialen en waar nodig geld. En daar zijn we best trots op.

 • Vicky Keulen

  07.06.2016 at 06:48 Beantwoorden

  Prachtig initiatief! ?
  Ps nieuwe website onderweg.. oude nog wel toegankelijk!
  Grtjs Vicky

  • danny van heusden

   07.06.2016 at 09:16 Beantwoorden

   Dank je wel voor het compliment. Bernice heeft je inmiddels een mail gestuurd

 • gerbrand van Veen

  24.06.2016 at 19:01 Beantwoorden

  Ik ben invalide en kan geen hand en spandiensten verrichten. Maar ik ben fotograaf en schilder
  (kortom kunstenaar) Ik heb momenteel een expositie in de Kleine Houtstraat en sommige mensen vinden mooi wat ik maak.Daarom lijkt mij jullie initiatief een interessant platform om mijn werken aan een groter publiek te tonen. Ik ben graag bereid om langs te komen om mijn werk te laten beoordelen…Graag een reactie.
  Succes!
  Gerbrand van Veen.
  P.S. mijn faceboekpagina laat al het een en ander zien
  Mijn emailadres : gerbrandvanveen@gmail.com

 • Paul J. van Os

  28.06.2016 at 11:12 Beantwoorden

  Alles dus helemaal zonder winstoogmerk of betaalde krachten?

  • danny van heusden

   28.06.2016 at 11:54 Beantwoorden

   Klopt Paul. 100% en het animo en de dynamiek is hartverwarmend!

 • Peter Herweijer

  05.07.2016 at 17:54 Beantwoorden

  De oproep is van 5 juni – dus al een maand oud – maar als ik iets voor jullie kan betekenen kom ik graag een keertje langs.

 • Paul J. van Os

  07.07.2016 at 08:28 Beantwoorden

  Ik wil jullie ook vertrouwen, maar ben nog niet uit de puzzel; Waar komen de TONNEN huur vandaan.
  Is alles ‘anti-kraak’ gebaseerd? Hoe werkt ”GATHER”…..

  • danny van heusden

   21.07.2016 at 19:19 Beantwoorden

   Bij Gather betaalt iedereen met zijn sociaal kapitaal. Inzetten van je kennis, kunde en netwerk en samen bouwen aan dit nieuwe concept staat voorop. En we laten zien dat dit ook zonder grote budgetten kan. Alle betrokkenen werken op deze basis mee. Je komt iets brengen en halen. Van de eigenaar van het pand tot aan de makers. Geld verdienen komt dus niet op de eerste plaats. Zodra er wel ergens geld verdient wordt wordt dat ook gedeeld. Eigenlijk een heel simpel model.

 • Sanne

  21.07.2016 at 17:52 Beantwoorden

  Klinkt leuk maar het concept is me toch niet helder. ik heb o.a. dezelfde vraag als Paul van os.zo ik het nu lees staan er aan de ene kant mensen die gewoon business klein of groot voeren met winstoogmerk en aan de andere kant de vele mensen die jullie zoeken die gratis komen werken om dit mogelijkte maken.(??)

  • danny van heusden

   21.07.2016 at 19:22 Beantwoorden

   Hoi Sanne, dank voor je bericht. Ik begrijp best dat ons concept en de aanpak voor velen nog vraagtekens op roept. Terwijl het principe heel oud en waardevol is. Wij gaan uit van samenwerken en het delen van sociaal kapitaal. Deze aanpak bewijst dat je zo tot enorme prestaties en resultaten kunt komen. Zie ook de reactie op het bericht van Paul. We nodigen je graag uit om het resultaat te komen ervaren. We zijn sinds 4 dagen geopend. Op donderdag tot en met zondag, van 13.00 tot 19.00

Post a Comment

dertien − acht =